Logo

Szolgáltatások

GyümölcsészetKincskeresésKépzésekKiadványok, filmekKörnyezeti tanácsadásÖko kuckós praktikák Előadások, témanapokLétrás-tetői táborokTalajmegújító gazdálkodásÖko Kertész Klub

Aktuális projektek

Vidéktől a nagyvárosig - az egészséges talajokért!Az élet forrása

Lezárt projektek

CLIMATE NEEDS FARMERSA változatosság az életESTO projektKözösségek helyi értékei Európa tükrébenSzolgáltatásfejlesztéssel a fenntartható fejlődésértGömörszőlősi információs központSvájci-Magyar Együttműködési programFenntartható életmód tudásátadás GömörszőlősönVidéki táj és tájfajták védelmeGömör földjeKörnyezetpolitikai döntések elősegítéseHerman Ottó nyomábanKörnyezeti tudatosság fejlesztése az Avason

CSALÁDI KLUBNAP 1.

EFOP 1.3.5.16-2016-00067
AZ ÉLET FORRÁSA
CSALÁDI KLUBNAP
2017. 07. 15.

Családi hétvége Kelemér-Gömörszőlős

Családi hétvégét tartott a Keleméri és Gömörszőlősi Református Egyházközségek 2017. július 15-én. A napot együtt töltötte a két gyülekezet apraja nagyja, igehallgatással, közös étkezésekkel, játékkal, kirándulással.
Először a keleméri régi iskola udvarán gyűltek össze a gyerekek szüleikkel együtt kézműves foglalkozásra, majd közös szalonna sütésre a felnőttek is körénk gyűltek.
A  program szabadtéri Istentisztelettel folytatódott a gömörszőlősi múzeum kert kemencéje mellett, majd agyagozás következett Bonyhai-Buzás Mária művészeti oktatóval, a gyerekek kipróbálhatták az ugráló várat, azután elfogyasztottuk az ebédet, amit közös beszélgetés követett.
Vasárnap a Keleméri Református templomban 10 órától hálát adtunk a Teremtő Istennek mindazokért az áldásokért, amelyekben részesített bennünket az elmúlt napon. Ezt követően elindultunk a Mohos tavak felé, hogy megtekintsük különleges természeti látványosságot, amely a település közelében található.
Az együtt eltöltött időért Istennek adunk hálát.

Nagy Balázs 2016
Minden jog fenntartva