Logo

Szolgáltatások

GyümölcsészetKincskeresésKépzésekKiadványok, filmekKörnyezeti tanácsadásÖko kuckós praktikák Előadások, témanapokLétrás-tetői táborokTalajmegújító gazdálkodásÖko Kertész Klub

Aktuális projektek

Vidéktől a nagyvárosig - az egészséges talajokért!Az élet forrása

Lezárt projektek

CLIMATE NEEDS FARMERSA változatosság az életESTO projektKözösségek helyi értékei Európa tükrébenSzolgáltatásfejlesztéssel a fenntartható fejlődésértGömörszőlősi információs központSvájci-Magyar Együttműködési programFenntartható életmód tudásátadás GömörszőlősönVidéki táj és tájfajták védelmeGömör földjeKörnyezetpolitikai döntések elősegítéseHerman Ottó nyomábanKörnyezeti tudatosság fejlesztése az Avason

Környezeti tanácsadás

Az Ökológiai Intézet Alapítványnál a Környezeti Tanácsadó Irodák (KÖTHÁLÓ) tagjaként 1994 óta ingyenes lakossági tanácsadást folytatunk egész évben, jelenleg napi 4 órában.
Célunk a lakosság véleményének megismerése, tájékoztatása a környezetünk állapotáról, probléma-megoldási lehetőségekről, valamint a környezetvédelmi érdekek képviseltével elérni, hogy csökkenjenek a környezeti veszélyek.
A lakosok személyesen, e-mailben és telefonon érhetik el munkatársainkat természetvédelem, környezetvédelem, fogyasztóvédelem témaköreiben. Évente közel 2000 megkeresés érkezik irodánkhoz.
Elérhetőségeink:Telefonon: 46/382 095, 46/505 077
Személyesen: 3532 Miskolc, Kossuth utca 13., 1. emelet
Munkatárs:  F. Nagy Zsuzsanna,
E-mail: ecolinst at kothalo.hu

Kapcsolódó szolgáltatások:

Zöld Infolánc –adatbázis
előadások
környezetbarát termék bemutató
kiadványok, szórólapok terjesztése
könyvtár
DVD, CD és videokazetta gyűjtemény
Elégedettség mérő kérdőív kitöltésével szakmai munkánk fejlődését segítheti.

Az utóbbi évek válságos pénzügyi helyzete miatt forrásaink jelentősen szűkültek, a szolgáltatást jelenleg csökkentett kapacitásokkal tudjuk fenntartani. Amennyiben Önnek is fontos, hogy az Ökológiai Intézet Alapítvány két évtizedes szakmai tanácsadó tevékenysége megmaradjon, mert hasznos a közösség számára, kérjük, segítse tevékenységünket, támogasson minket.

Kapcsolatfelvétel


Nagy Balázs 2016
Minden jog fenntartva