Logo

Szolgáltatások

GyümölcsészetKincskeresésKépzésekKiadványok, filmekKörnyezeti tanácsadásÖko kuckós praktikák Előadások, témanapokLétrás-tetői táborokTalajmegújító gazdálkodásÖko Kertész Klub

Aktuális projektek

Vidéktől a nagyvárosig - az egészséges talajokért!Az élet forrása

Lezárt projektek

CLIMATE NEEDS FARMERSA változatosság az életESTO projektKözösségek helyi értékei Európa tükrébenSzolgáltatásfejlesztéssel a fenntartható fejlődésértGömörszőlősi információs központSvájci-Magyar Együttműködési programFenntartható életmód tudásátadás GömörszőlősönVidéki táj és tájfajták védelmeGömör földjeKörnyezetpolitikai döntések elősegítéseHerman Ottó nyomábanKörnyezeti tudatosság fejlesztése az Avason

Munkatársak

DR. GYULAI IVÁN
gyulai(kukac)ecolinst.hu
(46) 413-390
Ökológus, biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható fejlődésért Alapítvány elnöke, az Intézet igazgatója. Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen a "fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata" tárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak. Számos, a fenntartható fejlődés szemléletét terjesztő filmje található az interneten, a legismertebb a "Zsigerbeszéd". Neve összefonódott a "Gömörszőlősi fenntartható falu" programmal.

F. NAGY ZSUZSANNA
fnzs(kukac)ecolinst.hu
(46) 382-095
Tanító, 1993 óta az Alapítvány munkatársa, az oktatási program és a környezetvédelmi tanácsadó szolgálat vezetője. Kiadványok és újságok szerkesztésével, előadások, fórumok, tréningek, táborok szervezésével, vezetésével, elsősorban a szemléletformálás területén tevékenykedik az Alapítvány céljaiért.

VIGH ANDREA
rea.vigh(kukac)gmail.com
(46) 505-768
Pedagógus, 2011. januárjától az Alapítvány munkatársa. Az oktatási programhoz kapcsolódó projektekben dolgozik.

MAJORI RITA
iroda(kukac)ecolinst.hu
(46) 505-768
Okleveles geográfus, 2013 decemberétől az Alapítvány munkatársa, ahol projekt asszisztensi és adminisztrációs munkakörben dolgozik a gömörszőlősi és miskolci programok bonyolításában vesz részt.

Nagy Balázs 2016
Minden jog fenntartva